De eerste voertuigprototypes zouden al tegen het eind van het jaar het gezamenlijke platform kunnen gebruiken. De ondernemingen wilden niet kwijt welke investeringen gepaard gaan met de twee jaar durende samenwerking. Bosch gaf wel aan dat de investeringen gelijk verdeeld worden.

Elektromobiliteit

Software speelt in auto's een steeds grotere rol, zeker met het oog op toekomsttrends als elektromobiliteit en zelfrijdende voertuigen. Voor het gebruik van internetgebaseerde cloudtoepassingen zijn grote rekenkracht en opslagcapaciteit nodig.

De eerste voertuigprototypes zouden al tegen het eind van het jaar het gezamenlijke platform kunnen gebruiken. De ondernemingen wilden niet kwijt welke investeringen gepaard gaan met de twee jaar durende samenwerking. Bosch gaf wel aan dat de investeringen gelijk verdeeld worden.Software speelt in auto's een steeds grotere rol, zeker met het oog op toekomsttrends als elektromobiliteit en zelfrijdende voertuigen. Voor het gebruik van internetgebaseerde cloudtoepassingen zijn grote rekenkracht en opslagcapaciteit nodig.