Wanneer Apple ergens een Store optuigt, wordt er steevast een zwarte omheining rond het pand geplaatst. Daar is geen doorkijken aan, zodat voorbijgangers op voorhand niet te weten komen hoe de winkel eruit zal zien.

In het woonwinkelgebied Le Toison D'Or in Brussel, waar de eerste Belgische Apple Store komende herfst open zou gaan, is nu ook zo'n zwarte omheining geplaatst, wat erop wijst dat de bouw van de winkel gestart is. Dat ontdekte een lezer van de (onofficiële) site met Applenieuws One More Thing, die enkele foto's nam van het met zwart hout afgeschermde pand.

One More Thing
© One More Thing

De Apple Store komt samen met enkele andere flagship stores van grote merken in Le Toison D'Or, waarvan de bouw zich in de 'afrondende fase' bevindt. Apple zou een oppervlakte van 1.500 m² gaan inpalmen.

Na veel speculeren verklapte Apple eind vorig jaar zelf de komst van een Brusselse Apple Store door zes vacatures online te zetten.

Zo moet het winkelgebied waar de Apple Store in ondergebracht wordt er finaal gaan uitzien.
Wanneer Apple ergens een Store optuigt, wordt er steevast een zwarte omheining rond het pand geplaatst. Daar is geen doorkijken aan, zodat voorbijgangers op voorhand niet te weten komen hoe de winkel eruit zal zien.In het woonwinkelgebied Le Toison D'Or in Brussel, waar de eerste Belgische Apple Store komende herfst open zou gaan, is nu ook zo'n zwarte omheining geplaatst, wat erop wijst dat de bouw van de winkel gestart is. Dat ontdekte een lezer van de (onofficiële) site met Applenieuws One More Thing, die enkele foto's nam van het met zwart hout afgeschermde pand. De Apple Store komt samen met enkele andere flagship stores van grote merken in Le Toison D'Or, waarvan de bouw zich in de 'afrondende fase' bevindt. Apple zou een oppervlakte van 1.500 m² gaan inpalmen. Na veel speculeren verklapte Apple eind vorig jaar zelf de komst van een Brusselse Apple Store door zes vacatures online te zetten.