‘Bouw van Brusselse Apple Store gestart, opening in herfst 2015’

© One More Thing
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Apple is met verbouwingen gestart in het Brusselse woon-winkelgebied Le Toison d’Or, waar de eerste Belgische Apple Store in de herfst van dit jaar zijn deuren zou openen. Dat schrijft de site One More Thing.

Wanneer Apple ergens een Store optuigt, wordt er steevast een zwarte omheining rond het pand geplaatst. Daar is geen doorkijken aan, zodat voorbijgangers op voorhand niet te weten komen hoe de winkel eruit zal zien.

In het woonwinkelgebied Le Toison D’Or in Brussel, waar de eerste Belgische Apple Store komende herfst open zou gaan, is nu ook zo’n zwarte omheining geplaatst, wat erop wijst dat de bouw van de winkel gestart is. Dat ontdekte een lezer van de (onofficiële) site met Applenieuws One More Thing, die enkele foto’s nam van het met zwart hout afgeschermde pand.

'Bouw van Brusselse Apple Store gestart, opening in herfst 2015'
© One More Thing

De Apple Store komt samen met enkele andere flagship stores van grote merken in Le Toison D’Or, waarvan de bouw zich in de ‘afrondende fase’ bevindt. Apple zou een oppervlakte van 1.500 m² gaan inpalmen.

Na veel speculeren verklapte Apple eind vorig jaar zelf de komst van een Brusselse Apple Store door zes vacatures online te zetten.

Zo moet het winkelgebied waar de Apple Store in ondergebracht wordt er finaal gaan uitzien.
Zo moet het winkelgebied waar de Apple Store in ondergebracht wordt er finaal gaan uitzien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content