Non-fungible tokens zijn een hype. De eerste tweet van Twitter-oprichter Jack Dorsey bracht eerder dit jaar 2,5 miljoen euro op. En tijdens de zomer werd de broncode van het wereldwijde web geveild voor 4,6 miljoen euro. Voor de eerste sms zijn de verwachtingen lager. Het veilinghuis schat dat de veiling zal eindigen tussen 100.000 en 200.000 euro.

De voor Vodafone werkende programmeur Neil Papworth verstuurde het tekstbericht in december 1992 naar een collega, met de boodschap Merry Christmas. De NFT wordt door Vodafone verkocht, en de opbrengst gaat naar het VN-vluchtelingencommissariaat (UNHCR).

Non-fungible tokens zijn een hype. De eerste tweet van Twitter-oprichter Jack Dorsey bracht eerder dit jaar 2,5 miljoen euro op. En tijdens de zomer werd de broncode van het wereldwijde web geveild voor 4,6 miljoen euro. Voor de eerste sms zijn de verwachtingen lager. Het veilinghuis schat dat de veiling zal eindigen tussen 100.000 en 200.000 euro.De voor Vodafone werkende programmeur Neil Papworth verstuurde het tekstbericht in december 1992 naar een collega, met de boodschap Merry Christmas. De NFT wordt door Vodafone verkocht, en de opbrengst gaat naar het VN-vluchtelingencommissariaat (UNHCR).