In de prestigieuze Bozar in Brussel werden de eerste B2B Press Awards uitgereikt. Data News kreeg maar liefst twee Awards. De prijs voor 'Best integration' werd toegewezen door de jury voor de symbiose van print en digitaal, én de positionering van het magazine als platform van print, website, digitale oplossingen, nieuwsbrieven, sociale media en events.

Data News, dat dit jaar 35 jaar bestaan viert, kreeg ook de Award voor 'Best editorial 2014' voor bijdrage 'De premie van Meneer Doktoor' .

Andere awards waren voor Humo, The Loop, Link2Fleet, Mobiledoc, Gondola, Sparkle, Media Marketing en de Bouwkroniek.

De jury stond onder leiding van Fred Bouchar van Media Marketing. Nog onder de jury waren afgevaardigden van Corelio, Mediafin, Decom, Robert & Marien, BBDO, MediaSpecs, UPP, B2B Press, ING, Sodexo.

In de prestigieuze Bozar in Brussel werden de eerste B2B Press Awards uitgereikt. Data News kreeg maar liefst twee Awards. De prijs voor 'Best integration' werd toegewezen door de jury voor de symbiose van print en digitaal, én de positionering van het magazine als platform van print, website, digitale oplossingen, nieuwsbrieven, sociale media en events. Data News, dat dit jaar 35 jaar bestaan viert, kreeg ook de Award voor 'Best editorial 2014' voor bijdrage 'De premie van Meneer Doktoor' . Andere awards waren voor Humo, The Loop, Link2Fleet, Mobiledoc, Gondola, Sparkle, Media Marketing en de Bouwkroniek. De jury stond onder leiding van Fred Bouchar van Media Marketing. Nog onder de jury waren afgevaardigden van Corelio, Mediafin, Decom, Robert & Marien, BBDO, MediaSpecs, UPP, B2B Press, ING, Sodexo.