De foto's komen van de Chinese website IT168.com. Gelekte beelden op technologiewebsites zijn natuurlijk niet altijd te vertrouwen. Van Samsung is bovendien bekend dat het de buitenwacht wel eens op een dwaalspoor durft zetten met valse beelden en prototypes.

Ongeduld
Deze Galaxy S4 komt echter merkwaardig goed overeen met eerder gelekte videobeelden (zie onder) en met foto's beschermhoesjes die ook al naar buiten kwamen. Bovendien bouwt het design merkwaardig goed voort op Samsungs vorige succesnummer, de Galaxy S3. De kans lijkt dus te stijgen dat het inderdaad deze smartphone is die Samsung vannacht Belgische tijd in New York zal voorstellen.

Voor wie zijn ongeduld niet kan bedwingen: IT168.com bevestigt nogmaals de geruchten dat de smartphone een Exynos 5410-chip met acht rekenkernen zou meekrijgen, een 4,99-inch 1080p-scherm, 2 gigabyte RAM, 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar met een micro SD-kaart) en een 13 megapixel-camera.

De Galaxy S4 zou 7,7 millimeter dik (of, zo u wil, dun) zijn en 138 gram wegen.
De foto's komen van de Chinese website IT168.com. Gelekte beelden op technologiewebsites zijn natuurlijk niet altijd te vertrouwen. Van Samsung is bovendien bekend dat het de buitenwacht wel eens op een dwaalspoor durft zetten met valse beelden en prototypes. Ongeduld Deze Galaxy S4 komt echter merkwaardig goed overeen met eerder gelekte videobeelden (zie onder) en met foto's beschermhoesjes die ook al naar buiten kwamen. Bovendien bouwt het design merkwaardig goed voort op Samsungs vorige succesnummer, de Galaxy S3. De kans lijkt dus te stijgen dat het inderdaad deze smartphone is die Samsung vannacht Belgische tijd in New York zal voorstellen. Voor wie zijn ongeduld niet kan bedwingen: IT168.com bevestigt nogmaals de geruchten dat de smartphone een Exynos 5410-chip met acht rekenkernen zou meekrijgen, een 4,99-inch 1080p-scherm, 2 gigabyte RAM, 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar met een micro SD-kaart) en een 13 megapixel-camera. De Galaxy S4 zou 7,7 millimeter dik (of, zo u wil, dun) zijn en 138 gram wegen.