De Galaxy S4: Is dit ‘m dan? (VIDEO)

© IT168.com
Tom Vandyck Tot 2014 correspondent in de VS voor Knack.be

Elektronicagigant Samsung onthult vannacht zijn nieuwe topsmartphone, de Galaxy S4. Op een Chinese website lekten op de valreep beelden uit. Binnen luttele uren weten we of ze echt zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De foto’s komen van de Chinese website IT168.com. Gelekte beelden op technologiewebsites zijn natuurlijk niet altijd te vertrouwen. Van Samsung is bovendien bekend dat het de buitenwacht wel eens op een dwaalspoor durft zetten met valse beelden en prototypes.

Ongeduld
Deze Galaxy S4 komt echter merkwaardig goed overeen met eerder gelekte videobeelden (zie onder) en met foto’s beschermhoesjes die ook al naar buiten kwamen. Bovendien bouwt het design merkwaardig goed voort op Samsungs vorige succesnummer, de Galaxy S3. De kans lijkt dus te stijgen dat het inderdaad deze smartphone is die Samsung vannacht Belgische tijd in New York zal voorstellen.

Voor wie zijn ongeduld niet kan bedwingen: IT168.com bevestigt nogmaals de geruchten dat de smartphone een Exynos 5410-chip met acht rekenkernen zou meekrijgen, een 4,99-inch 1080p-scherm, 2 gigabyte RAM, 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar met een micro SD-kaart) en een 13 megapixel-camera.

De Galaxy S4 zou 7,7 millimeter dik (of, zo u wil, dun) zijn en 138 gram wegen.
Partner Content