Het contract, dat na vier jaar met achttien maanden verlengbaar is, omvat het beheer en onderhoud van de bestaande netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Dit voor de 25 voorzieningen van de groep die verspreid zijn op 33 locaties, hoofdzakelijk in de provincie Antwerpen.

Het contract bevat vijf luiken: netwerkmanagement, securitymanagement, aankoop van bijkomend materiaal, ad hoc-diensten en projecten. Daaronder valt een 24/7 dienstverlening, monitoring van de netwerk- en securityarchitectuur, incident management, problem management, asset management, capacity & performance management, ad hoc diensten en uitbreidings- en vernieuwingsprojecten.

Het gaat om lokale IP Lan netwerkinfrastrctuur en, voor de twee datacenters van Emmaüs, de centrale netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Daarnaast gaat Dimension Data ook de VoIP-installatie beheren van drie sites en komt er een nieuwe internet access street met nieuwe firewalls. Twee jaar geleden ging de zorggroep ook al in zee met ict-dienstverlener Axi, dat was destijds voor de levering van desktops en laptops.

Het contract, dat na vier jaar met achttien maanden verlengbaar is, omvat het beheer en onderhoud van de bestaande netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Dit voor de 25 voorzieningen van de groep die verspreid zijn op 33 locaties, hoofdzakelijk in de provincie Antwerpen.Het contract bevat vijf luiken: netwerkmanagement, securitymanagement, aankoop van bijkomend materiaal, ad hoc-diensten en projecten. Daaronder valt een 24/7 dienstverlening, monitoring van de netwerk- en securityarchitectuur, incident management, problem management, asset management, capacity & performance management, ad hoc diensten en uitbreidings- en vernieuwingsprojecten.Het gaat om lokale IP Lan netwerkinfrastrctuur en, voor de twee datacenters van Emmaüs, de centrale netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Daarnaast gaat Dimension Data ook de VoIP-installatie beheren van drie sites en komt er een nieuwe internet access street met nieuwe firewalls. Twee jaar geleden ging de zorggroep ook al in zee met ict-dienstverlener Axi, dat was destijds voor de levering van desktops en laptops.