Dimension Data haalt Emmaüs als klant binnen

© iStock

De volgende vier jaar mag DiData de netwerk- en securityoplossingen van Emmaüs zorggroep voor zijn rekening nemen.

Het contract, dat na vier jaar met achttien maanden verlengbaar is, omvat het beheer en onderhoud van de bestaande netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Dit voor de 25 voorzieningen van de groep die verspreid zijn op 33 locaties, hoofdzakelijk in de provincie Antwerpen.

Het contract bevat vijf luiken: netwerkmanagement, securitymanagement, aankoop van bijkomend materiaal, ad hoc-diensten en projecten. Daaronder valt een 24/7 dienstverlening, monitoring van de netwerk- en securityarchitectuur, incident management, problem management, asset management, capacity & performance management, ad hoc diensten en uitbreidings- en vernieuwingsprojecten.

Het gaat om lokale IP Lan netwerkinfrastrctuur en, voor de twee datacenters van Emmaüs, de centrale netwerk- en netwerksecurity-infrastructuur. Daarnaast gaat Dimension Data ook de VoIP-installatie beheren van drie sites en komt er een nieuwe internet access street met nieuwe firewalls. Twee jaar geleden ging de zorggroep ook al in zee met ict-dienstverlener Axi, dat was destijds voor de levering van desktops en laptops.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content