Intelligente wireless headphones die je toelaten om je smartphone en apps te bedienen via hoofdbewegingen: dat is waar het Elbee-product voor stond. Anderhalf jaar hebben oprichters Vincent Canuel en Konrad Holubek gewerkt aan het product, waarvan ze in oktober nog een werkend prototype aan Data News toonden. Via een Kickstarter-campagne hoopten de heren minstens 250.000 euro op te halen om de massaproductie en distributie van het product op te starten.

De crowdsourcing op Kickstarter bracht echter maar 57.000 dollar in het laatje, waardoor de financieringsronde stopgezet werd. Na evaluatie van verschillende opties en overleg met vrienden, gebruikers, partners en bestaande investeerders hebben Vincent en Konrad nu beslist om de stekker uit Elbee te trekken. Op hun website laten ze niet na om iedereen te bedanken die geloofde in het project.

Intelligente wireless headphones die je toelaten om je smartphone en apps te bedienen via hoofdbewegingen: dat is waar het Elbee-product voor stond. Anderhalf jaar hebben oprichters Vincent Canuel en Konrad Holubek gewerkt aan het product, waarvan ze in oktober nog een werkend prototype aan Data News toonden. Via een Kickstarter-campagne hoopten de heren minstens 250.000 euro op te halen om de massaproductie en distributie van het product op te starten.De crowdsourcing op Kickstarter bracht echter maar 57.000 dollar in het laatje, waardoor de financieringsronde stopgezet werd. Na evaluatie van verschillende opties en overleg met vrienden, gebruikers, partners en bestaande investeerders hebben Vincent en Konrad nu beslist om de stekker uit Elbee te trekken. Op hun website laten ze niet na om iedereen te bedanken die geloofde in het project.