Dat heeft ServiceNow zelf aangekondigd. McDermott kondigde anderhalve week geleden zijn vertrek bij SAP aan. Toen was de reden daarvoor nog niet helemaal duidelijk. Nu dus wel. McDermott zal bij zijn nieuwe werkgever huidig CEO John Donahoe vervangen. Donahoe, die sinds 2017 aan het hoofd van ServiceNow stond, wordt op zijn beurt CEO van sportbedrijf Nike.

ServiceNow baat een cloud automation platform uit. Het bedrijf werd vorig jaar door zakenblad Forbes nog uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf ter wereld. Voor het derde kwartaal van dit jaar verwacht het inkomsten van 885,8 miljoen dollar, zo'n 32 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

McDermott was negen jaar CEO van SAP en was zo de eerste Amerikaan om het Duitse softwarebedrijf te leiden. Hij wordt bij de Duitse techgigant opgevolgd door twee co-CEO's, Jennifer Morgan en Christian Klein.

Dat heeft ServiceNow zelf aangekondigd. McDermott kondigde anderhalve week geleden zijn vertrek bij SAP aan. Toen was de reden daarvoor nog niet helemaal duidelijk. Nu dus wel. McDermott zal bij zijn nieuwe werkgever huidig CEO John Donahoe vervangen. Donahoe, die sinds 2017 aan het hoofd van ServiceNow stond, wordt op zijn beurt CEO van sportbedrijf Nike. ServiceNow baat een cloud automation platform uit. Het bedrijf werd vorig jaar door zakenblad Forbes nog uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf ter wereld. Voor het derde kwartaal van dit jaar verwacht het inkomsten van 885,8 miljoen dollar, zo'n 32 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. McDermott was negen jaar CEO van SAP en was zo de eerste Amerikaan om het Duitse softwarebedrijf te leiden. Hij wordt bij de Duitse techgigant opgevolgd door twee co-CEO's, Jennifer Morgan en Christian Klein.