Facebook spuwt - zo meldt de BBC - zijn gal over het feit dat het rapport - waarin onder meer staat dat de site het surfgedrag van leden én niet-leden in kaart brengt - niet eerst ter lezing aangeboden werd.

Facebook: 'Feitelijke onjuistheden'

'Het rapport bevat feitelijke onjuistheden', zegt een woordvoerder. De auteurs van het rapport 'hebben maar wat opgeschreven' en 'hebben niet de moeite genomen Facebook om commentaar te vragen'.

Toch is het bedrijf naar eigen zeggen bereid in dialoog te treden met de onderzoekers van ICRI, om onduidelijkheden uit de wereld te helpen.

ICRI: 'Protest Facebook was te verwachten'

Bij het ICRI is men niet bang voor Facebook. 'Het was te verwachten dat ze hiertegen zouden protesteren. Laat ze maar komen met hun kritiek, dan zullen we zien of het hout snijdt', klinkt het.

Bron: Automatiseringgids

Facebook spuwt - zo meldt de BBC - zijn gal over het feit dat het rapport - waarin onder meer staat dat de site het surfgedrag van leden én niet-leden in kaart brengt - niet eerst ter lezing aangeboden werd. 'Het rapport bevat feitelijke onjuistheden', zegt een woordvoerder. De auteurs van het rapport 'hebben maar wat opgeschreven' en 'hebben niet de moeite genomen Facebook om commentaar te vragen'. Toch is het bedrijf naar eigen zeggen bereid in dialoog te treden met de onderzoekers van ICRI, om onduidelijkheden uit de wereld te helpen. Bij het ICRI is men niet bang voor Facebook. 'Het was te verwachten dat ze hiertegen zouden protesteren. Laat ze maar komen met hun kritiek, dan zullen we zien of het hout snijdt', klinkt het.Bron: Automatiseringgids