De belangrijkste kenmerken van de nieuwe omgeving: eenvoudig delen van opgeslagen gegeven op Box in Workplace; voorbeeldweergave direct in Workplace van opgeslagen gegevens op Box; betere samenwerking met Workplace groepen.

Volgens Aaron Levie, CEO en oprichter van Box, wordt de manier waarop mensen werken continue opnieuw uitgevonden door nieuwe technologieën, die het eenvoudiger maken dan ooit om met anderen in verbinding te staan en informatie real-time te delen.

"We zijn enorm enthousiast om te integreren met Workplace, waardoor onze gezamenlijke gebruikers direct in Workplace toegang krijgen tot al hun gegevens op Box en zo hun dagelijkse manier van werken en het delen van informatie kunnen versimpelen", aldus Aaron Levie.

Meer informatie over deze bekendmaking staat op de Box Blog. De nieuwe integratie is direct beschikbaar voor klanten van Box.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe omgeving: eenvoudig delen van opgeslagen gegeven op Box in Workplace; voorbeeldweergave direct in Workplace van opgeslagen gegevens op Box; betere samenwerking met Workplace groepen.Volgens Aaron Levie, CEO en oprichter van Box, wordt de manier waarop mensen werken continue opnieuw uitgevonden door nieuwe technologieën, die het eenvoudiger maken dan ooit om met anderen in verbinding te staan en informatie real-time te delen."We zijn enorm enthousiast om te integreren met Workplace, waardoor onze gezamenlijke gebruikers direct in Workplace toegang krijgen tot al hun gegevens op Box en zo hun dagelijkse manier van werken en het delen van informatie kunnen versimpelen", aldus Aaron Levie.Meer informatie over deze bekendmaking staat op de Box Blog. De nieuwe integratie is direct beschikbaar voor klanten van Box.In samenwerking met Dutch IT-Channel.