Facebook Workplace en Box integreren

Facebookoprichter Mark Zuckerberg. © REUTERS

Tijdens de Facebook Developer’s Conference F8 is de nieuwe integratie tussen Workplace van Facebook en Box bekendgemaakt. Hierdoor hebben gebruikers in Box of Workplace vanaf heden toegang tot hun gegevens en kunnen zij informatie eenvoudig delen in ofwel Box of Workplace-groepen.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe omgeving: eenvoudig delen van opgeslagen gegeven op Box in Workplace; voorbeeldweergave direct in Workplace van opgeslagen gegevens op Box; betere samenwerking met Workplace groepen.

Volgens Aaron Levie, CEO en oprichter van Box, wordt de manier waarop mensen werken continue opnieuw uitgevonden door nieuwe technologieën, die het eenvoudiger maken dan ooit om met anderen in verbinding te staan en informatie real-time te delen.

“We zijn enorm enthousiast om te integreren met Workplace, waardoor onze gezamenlijke gebruikers direct in Workplace toegang krijgen tot al hun gegevens op Box en zo hun dagelijkse manier van werken en het delen van informatie kunnen versimpelen”, aldus Aaron Levie.

Meer informatie over deze bekendmaking staat op de Box Blog. De nieuwe integratie is direct beschikbaar voor klanten van Box.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content