Fastned heeft al 63 snellaadstations in Nederland. Dat zijn een soort tankstations, maar dan met laadpalen en stekkers die een hoge capaciteit bezitten. Daarmee kunnen elektrische auto's relatief snel worden opgeladen.

Het bedrijf heeft de ambitie een Europees netwerk op te zetten. Eerder werd al een samenwerking met Van der Valk aangekondigd in Duitsland. Daar moeten voor het einde van het jaar zes stations verrijzen. Verder heeft het samen met vier andere partijen een aanbesteding gewonnen voor laadstations rondom London.

Bart Lubbers, CEO van Fastned, zegt in een persbericht: "Ik ben ontzettend trots dat Fastned nu in alle omringende landen gaat uitbreiden en daarmee echt een Europese speler wordt. De elektrische auto krijgt hiermee steeds meer vrijheid".

Fastned heeft al 63 snellaadstations in Nederland. Dat zijn een soort tankstations, maar dan met laadpalen en stekkers die een hoge capaciteit bezitten. Daarmee kunnen elektrische auto's relatief snel worden opgeladen.Het bedrijf heeft de ambitie een Europees netwerk op te zetten. Eerder werd al een samenwerking met Van der Valk aangekondigd in Duitsland. Daar moeten voor het einde van het jaar zes stations verrijzen. Verder heeft het samen met vier andere partijen een aanbesteding gewonnen voor laadstations rondom London.Bart Lubbers, CEO van Fastned, zegt in een persbericht: "Ik ben ontzettend trots dat Fastned nu in alle omringende landen gaat uitbreiden en daarmee echt een Europese speler wordt. De elektrische auto krijgt hiermee steeds meer vrijheid".