"Ik ben nu in fase 3 van mijn loopbaan gekomen," vertelt Geert Rottier. Na enkele jaren bij start-ups (Konica, G.E.T. en Prolin) kwam hij bij HP terecht. "Ik heb er zeventien fantastische jaren doorgebracht," vertelt de 46-jarige Rottier die in Schilde woont. Begin maart werd hij bij HP country manager voor de enterprise afdeling.

Geert Rottier blijft nog tot eind dit jaar bij HP. Daarna gaat hij aan de slag bij Proximus als directeur voor de corporate klanten. Hij volgt Kris Verheye op die begin juni Proximus heeft verlaten.

Geert Rottier brengt bij Proximus heel wat IT-ervaring binnen. Hij is getrouwd en heeft twee zonen, van 14 en 16 jaar. Zijn hobby is 'mensen', vertelt hij. Daarnaast houdt hij van golf.

"Ik ben nu in fase 3 van mijn loopbaan gekomen," vertelt Geert Rottier. Na enkele jaren bij start-ups (Konica, G.E.T. en Prolin) kwam hij bij HP terecht. "Ik heb er zeventien fantastische jaren doorgebracht," vertelt de 46-jarige Rottier die in Schilde woont. Begin maart werd hij bij HP country manager voor de enterprise afdeling.Geert Rottier blijft nog tot eind dit jaar bij HP. Daarna gaat hij aan de slag bij Proximus als directeur voor de corporate klanten. Hij volgt Kris Verheye op die begin juni Proximus heeft verlaten.Geert Rottier brengt bij Proximus heel wat IT-ervaring binnen. Hij is getrouwd en heeft twee zonen, van 14 en 16 jaar. Zijn hobby is 'mensen', vertelt hij. Daarnaast houdt hij van golf.