Website ExtremeTech heeft de situatie onderzocht en komt tot de conclusie dat er geheimzinnig wordt gedaan over updates. Soms wordt alleen het artikel in de Knowledge Base (KB) opgegeven, waarna de gebruiker zelf kan uitzoeken wat er precies wordt bedoeld. Ook wordt niet de complete inhoud van een update gemeld. Belangrijke details, zoals een update van de kernel, worden achterwege gelaten in de berichtgeving.

Minimale informatie

De afgelopen tijd zijn er 3 zogeheten KB Cumulative Updates (CU's) -- KB 3081424 (5 augustus), KB 3081436 (12 augustus) en KB 3081438 (14 augustus) uitgebracht. Elk van die CU's werd aangekondigd met de fraaie volzin: "Deze update bevat elementen die de functionaliteit van Windows 10 moeten vergroten", onder verdere details te geven.

Ook fouten

Behalve de genoemde functionaliteitsverbeteringen bevatten de CU's ook fouten, bugs waardoor de software vreemde kuren ging vertonen. Bijvoorbeeld een herstart gedurende het updateproces, waarna het hele circus weer van voren af aan begon. Nadere informatie is te vinden op de website van ExtremeTech.

Bron: Automatiseringgids

Website ExtremeTech heeft de situatie onderzocht en komt tot de conclusie dat er geheimzinnig wordt gedaan over updates. Soms wordt alleen het artikel in de Knowledge Base (KB) opgegeven, waarna de gebruiker zelf kan uitzoeken wat er precies wordt bedoeld. Ook wordt niet de complete inhoud van een update gemeld. Belangrijke details, zoals een update van de kernel, worden achterwege gelaten in de berichtgeving.Minimale informatieDe afgelopen tijd zijn er 3 zogeheten KB Cumulative Updates (CU's) -- KB 3081424 (5 augustus), KB 3081436 (12 augustus) en KB 3081438 (14 augustus) uitgebracht. Elk van die CU's werd aangekondigd met de fraaie volzin: "Deze update bevat elementen die de functionaliteit van Windows 10 moeten vergroten", onder verdere details te geven.Ook foutenBehalve de genoemde functionaliteitsverbeteringen bevatten de CU's ook fouten, bugs waardoor de software vreemde kuren ging vertonen. Bijvoorbeeld een herstart gedurende het updateproces, waarna het hele circus weer van voren af aan begon. Nadere informatie is te vinden op de website van ExtremeTech. Bron: Automatiseringgids