Mandiant brengt een SaaS-product rond beveiliging uit en zal onderdeel worden van Google Cloud. Daarmee wil Google zijn security-aanbod versterken om beter te concurreren met Microsoft Azure en Amazon Web Services.

Google kondigde de overname in maart aan, maar er kwam al snel protest tegen. Een van de aandeelhouders van Mandiant heeft een rechtszaak aangespannen om de verkoop te blokkeren. Die zaak moet nog uitgesproken worden, maar goedkeuring van de overheid heeft Google dus al op zak. De techgigant verwacht de fusie tegen het einde van 2022 af te ronden.

In samenwerking met Dutch IT Channel

Mandiant brengt een SaaS-product rond beveiliging uit en zal onderdeel worden van Google Cloud. Daarmee wil Google zijn security-aanbod versterken om beter te concurreren met Microsoft Azure en Amazon Web Services. Google kondigde de overname in maart aan, maar er kwam al snel protest tegen. Een van de aandeelhouders van Mandiant heeft een rechtszaak aangespannen om de verkoop te blokkeren. Die zaak moet nog uitgesproken worden, maar goedkeuring van de overheid heeft Google dus al op zak. De techgigant verwacht de fusie tegen het einde van 2022 af te ronden.In samenwerking met Dutch IT Channel