Cloudalize bestaat sinds 2011 en heeft intussen kantoren in onder meer Gent en Amsterdam. Het bedrijf biedt flexibele IT-infrastructuur aan op basis van GPU-kracht in de cloud. Daarmee mikken ze onder meer op architecten, ingenieurs en constructiebedrijven. Maar ook op gamers, met het cloud gamingplatform PixelStellar.

Eerder haalde het bedrijf al eens 4,5 miljoen euro op. De nieuwe series A funding is voor vier miljoen afkomstig van Horizon Ventures, het investeringsvehikel van Li Ka-Shing, dat eerder al in Facebook en Waze investeerde. Het overige miljoen komt van niet nader genoemde investeerders. Het bedrag werd opgehaald met de steun van de EIT Digital accelerator.

Met de investering wil Cloudalize haar verkoopsnetwerk uitbreiden, onder meer naar de Amerikaanse en Aziatische markt.

Lees hier het profiel dat Data News in 2012 over Cloudalize bracht.

Cloudalize bestaat sinds 2011 en heeft intussen kantoren in onder meer Gent en Amsterdam. Het bedrijf biedt flexibele IT-infrastructuur aan op basis van GPU-kracht in de cloud. Daarmee mikken ze onder meer op architecten, ingenieurs en constructiebedrijven. Maar ook op gamers, met het cloud gamingplatform PixelStellar.Eerder haalde het bedrijf al eens 4,5 miljoen euro op. De nieuwe series A funding is voor vier miljoen afkomstig van Horizon Ventures, het investeringsvehikel van Li Ka-Shing, dat eerder al in Facebook en Waze investeerde. Het overige miljoen komt van niet nader genoemde investeerders. Het bedrag werd opgehaald met de steun van de EIT Digital accelerator.Met de investering wil Cloudalize haar verkoopsnetwerk uitbreiden, onder meer naar de Amerikaanse en Aziatische markt.Lees hier het profiel dat Data News in 2012 over Cloudalize bracht.