Ingrid Gonnissen (54) heeft 30 jaar ervaring in de b2b-wereld, voornamelijk bij Xerox waar ze 26 jaar werkte. Voor ze in 2011 benoemd werd tot country manager, had ze al een heel parcours afgelegd bij het bedrijf waar ze in 1990 startte als verantwoordelijke voor de 'large accounts'. Vanuit die functie groeide ze door tot salesverantwoordelijke en later ook commercieel directeur voor onder meer de Europese instellingen en de publieke sector. Voor ze bij Xerox startte, werkte ze onder meer ook bij het agency Cream en bij headhuntingbureau Hyphen Consulting.

De Orange enterprise business unit die Gonnissen gaat leiden omvat mobiele en vaste convergente aanbiedingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Ingrid Gonnissen volgt in die functie Nicholas De Walsche op die de enterprise business unit van Orange Belgium ad interim leidde na het vertrek van Stephane Beauduin in juni. Gonnissen - bekend om haar enthousiasme en sterke klantgerichtheid - zal rapporteren aan Michaël Trabbia die zoals eerder aangekondigd vanaf 1 september Jean-Marc Harion opvolgt als ceo bij Orange Belgium.

Ingrid Gonnissen (54) heeft 30 jaar ervaring in de b2b-wereld, voornamelijk bij Xerox waar ze 26 jaar werkte. Voor ze in 2011 benoemd werd tot country manager, had ze al een heel parcours afgelegd bij het bedrijf waar ze in 1990 startte als verantwoordelijke voor de 'large accounts'. Vanuit die functie groeide ze door tot salesverantwoordelijke en later ook commercieel directeur voor onder meer de Europese instellingen en de publieke sector. Voor ze bij Xerox startte, werkte ze onder meer ook bij het agency Cream en bij headhuntingbureau Hyphen Consulting.De Orange enterprise business unit die Gonnissen gaat leiden omvat mobiele en vaste convergente aanbiedingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Ingrid Gonnissen volgt in die functie Nicholas De Walsche op die de enterprise business unit van Orange Belgium ad interim leidde na het vertrek van Stephane Beauduin in juni. Gonnissen - bekend om haar enthousiasme en sterke klantgerichtheid - zal rapporteren aan Michaël Trabbia die zoals eerder aangekondigd vanaf 1 september Jean-Marc Harion opvolgt als ceo bij Orange Belgium.