Normaal zou de bescherming aflopen op 15 december, maar de gerechtelijke reorganisatie werd volgens EDPnet verlengd tot eind januari. Er wordt geprobeerd een minnelijke schikking te treffen met de schuldeisers.

EDPnet heeft onder meer schulden bij Proximus, bij wie EDPnet netwerkcapaciteit huurt om zijn diensten aan te bieden. Het moet groothandelstarieven betalen, maar is zijn verplichtingen niet nagekomen.

De financiële situatie heeft geen gevolgen voor de diensten van de klanten. EDPnet telt 46.000 klanten voor een vaste internetverbinding en zowat 20.000 voor mobiele telefonie.

Normaal zou de bescherming aflopen op 15 december, maar de gerechtelijke reorganisatie werd volgens EDPnet verlengd tot eind januari. Er wordt geprobeerd een minnelijke schikking te treffen met de schuldeisers.EDPnet heeft onder meer schulden bij Proximus, bij wie EDPnet netwerkcapaciteit huurt om zijn diensten aan te bieden. Het moet groothandelstarieven betalen, maar is zijn verplichtingen niet nagekomen.De financiële situatie heeft geen gevolgen voor de diensten van de klanten. EDPnet telt 46.000 klanten voor een vaste internetverbinding en zowat 20.000 voor mobiele telefonie.