Apple zal in september zoals gewoonlijk weer de nodige producten uit de doeken doen. Nu die maand steeds dichterbij komt, lijkt het er op dat er dan geen iPhone 7 zal verschijnen. Want de nieuwe iPhone zal zeer sterk op zijn voorganger lijken: het scherm zal niet heel anders zijn, de batterij zal niet veel verschillen en de camera maakt ook geen grote sprong vooruit. Apple zal daarom waarschijnlijk de iPhone 6SE onthullen: een update van de 6s.

De update zal maar voor een paar veranderingen zorgen: de antennestrepen worden aangepast, de koptelefoonaansluiting verdwijnt en de Plus-variant zou een dubbele camera op de achterkant meekrijgen voor een beter resultaat.

Volgens de Duitse site Apfelpage komen daar berichten over uit China. Onder toeleveranciers - die nu al met de nieuwe iPhone bezig zijn - klinkt het dat het om een combinatie van de iPhone 6s en SE gaat, vandaar de naam. De eerste levering zou op 16 september plaatsvinden.

Vorige maand twitterde Evan Blass, de beroemdste lekker ter wereld, al dat hij niet verwacht dat een iPhone 7 komt.

Als het klopt wat Apfelpage schrijft, dan is de kans groot dat Apple niet langer tweejaarlijks een compleet nieuwe telefoon op de markt brengt, schrijft Forbes. Nu is het zo dat Apple tweejaarlijks een nieuw toestel op de markt brengt, waarna een jaar later de s-versie van dat toestel volgt. Nu de innovatie op de smartphonemarkt bijna volledig verdwenen is, is het niet gek dat Apple om de drie jaar met een volledig nieuw toestel komt. Door langer de tijd te nemen kan Apple wellicht met een grotere verandering komen in 2017 - wanneer de iPhone 10 jaar bestaat.

Apple zal in september zoals gewoonlijk weer de nodige producten uit de doeken doen. Nu die maand steeds dichterbij komt, lijkt het er op dat er dan geen iPhone 7 zal verschijnen. Want de nieuwe iPhone zal zeer sterk op zijn voorganger lijken: het scherm zal niet heel anders zijn, de batterij zal niet veel verschillen en de camera maakt ook geen grote sprong vooruit. Apple zal daarom waarschijnlijk de iPhone 6SE onthullen: een update van de 6s.De update zal maar voor een paar veranderingen zorgen: de antennestrepen worden aangepast, de koptelefoonaansluiting verdwijnt en de Plus-variant zou een dubbele camera op de achterkant meekrijgen voor een beter resultaat.Volgens de Duitse site Apfelpage komen daar berichten over uit China. Onder toeleveranciers - die nu al met de nieuwe iPhone bezig zijn - klinkt het dat het om een combinatie van de iPhone 6s en SE gaat, vandaar de naam. De eerste levering zou op 16 september plaatsvinden.Vorige maand twitterde Evan Blass, de beroemdste lekker ter wereld, al dat hij niet verwacht dat een iPhone 7 komt. Als het klopt wat Apfelpage schrijft, dan is de kans groot dat Apple niet langer tweejaarlijks een compleet nieuwe telefoon op de markt brengt, schrijft Forbes. Nu is het zo dat Apple tweejaarlijks een nieuw toestel op de markt brengt, waarna een jaar later de s-versie van dat toestel volgt. Nu de innovatie op de smartphonemarkt bijna volledig verdwenen is, is het niet gek dat Apple om de drie jaar met een volledig nieuw toestel komt. Door langer de tijd te nemen kan Apple wellicht met een grotere verandering komen in 2017 - wanneer de iPhone 10 jaar bestaat.