KPN zou volgens De Financiële Telegraaf met Fox-IT zijn portfolio van IT-security diensten willen uitbreiden. De telecomaanbieder is al langer bezig zich om te vormen tot een allround ICT-leverancier, iets waar een mogelijke overname van Fox-IT bij aan sluit.

De interesse bevindt zich in een vroege fase. Zo zou er nog geen contact gezocht zijn met NCC Group, dat Fox-IT eind 2015 overnam. Wel zou KPN zijn afdeling Mergers & Acquisitions al aan het werk hebben gezet. Zowel KPN als NCC Group willen tegenover DFT niet reageren.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

KPN zou volgens De Financiële Telegraaf met Fox-IT zijn portfolio van IT-security diensten willen uitbreiden. De telecomaanbieder is al langer bezig zich om te vormen tot een allround ICT-leverancier, iets waar een mogelijke overname van Fox-IT bij aan sluit.De interesse bevindt zich in een vroege fase. Zo zou er nog geen contact gezocht zijn met NCC Group, dat Fox-IT eind 2015 overnam. Wel zou KPN zijn afdeling Mergers & Acquisitions al aan het werk hebben gezet. Zowel KPN als NCC Group willen tegenover DFT niet reageren.In samenwerking met Dutch IT-Channel.