Talrijke gebruikers ondervonden vorige week problemen met hun nieuwe Windows Phones. Volgens technologiesite AllThingsD voert Microsoft in december een update door van het Windows Phone 8-besturingssysteem. Die moet de tekortkomingen van de baan vegen.

Kort na de lancering van de nieuwe Windows Phones van HTC en Nokia, werden de kinderziektes van het Windows Phone 8-besturingssysteem blootgelegd. De toestellen kampten met plotse haperingen, herstartproblemen en een gebrekkige batterijduur, tot onvrede van vele gebruikers.

Volgens AllThingsD heeft Microsoft de oorzaak van deze probleempjes weten te achterhalen, en gaat het bedrijf ze tegen december oplossen door een update van het besturingssysteem door te voeren. Die update kan draadloos geïnstalleerd worden.
De HTC 8X en 8S zijn al verkrijgbaar in België, de Nokia Lumia 820 en 920 worden deze week nog voorgesteld, en zijn wellicht vanaf januari te koop voor respectievelijk 499 en 599 euro.

Talrijke gebruikers ondervonden vorige week problemen met hun nieuwe Windows Phones. Volgens technologiesite AllThingsD voert Microsoft in december een update door van het Windows Phone 8-besturingssysteem. Die moet de tekortkomingen van de baan vegen. Kort na de lancering van de nieuwe Windows Phones van HTC en Nokia, werden de kinderziektes van het Windows Phone 8-besturingssysteem blootgelegd. De toestellen kampten met plotse haperingen, herstartproblemen en een gebrekkige batterijduur, tot onvrede van vele gebruikers. Volgens AllThingsD heeft Microsoft de oorzaak van deze probleempjes weten te achterhalen, en gaat het bedrijf ze tegen december oplossen door een update van het besturingssysteem door te voeren. Die update kan draadloos geïnstalleerd worden. De HTC 8X en 8S zijn al verkrijgbaar in België, de Nokia Lumia 820 en 920 worden deze week nog voorgesteld, en zijn wellicht vanaf januari te koop voor respectievelijk 499 en 599 euro.