Connective nv haalt in totaal 4,5 miljoen euro op, hoofdzakelijk bij Pamica NV (van Michel Akkermans, die ook voorzitter is van het bedrijf) en ED Investments (Erik Dralans). Met dat bedrag wil het bedrijf internationaal uitbreiden, onder meer naar Frankrijk, Nederland en Scandinavië.

"Digital Transaction Management vertegenwoordigt een laatste transformatiestap welke vele bedrijven nog niet gemaakt hebben", zegt Michel Akkermans. "Ze hebben hun papieren klantenbestand ingeruild voor cloudgebaseerd klantenrelatiebeheer, hun archiefkast voor een digitaal archief en hun klemborden door mobiele apps. Maar papier is nog steeds in voege voor klantenregistratie, contractondertekening, conformiteitsformulieren, bewijsstukken en vele andere transacties. De overstap naar de creatie van een nieuwe digitale workflow is dan ook voor alle bedrijven van levensbelang."

Connective NV bestaat sinds 2014 en wordt geleid door Eric Bohner. Het bedrijf telt momenteel 30 werknemers en heeft hoofdzakelijk banken, waaronder ING, Record Bank en Keytrade Bank onder zijn klanten.

Connective nv haalt in totaal 4,5 miljoen euro op, hoofdzakelijk bij Pamica NV (van Michel Akkermans, die ook voorzitter is van het bedrijf) en ED Investments (Erik Dralans). Met dat bedrag wil het bedrijf internationaal uitbreiden, onder meer naar Frankrijk, Nederland en Scandinavië."Digital Transaction Management vertegenwoordigt een laatste transformatiestap welke vele bedrijven nog niet gemaakt hebben", zegt Michel Akkermans. "Ze hebben hun papieren klantenbestand ingeruild voor cloudgebaseerd klantenrelatiebeheer, hun archiefkast voor een digitaal archief en hun klemborden door mobiele apps. Maar papier is nog steeds in voege voor klantenregistratie, contractondertekening, conformiteitsformulieren, bewijsstukken en vele andere transacties. De overstap naar de creatie van een nieuwe digitale workflow is dan ook voor alle bedrijven van levensbelang."Connective NV bestaat sinds 2014 en wordt geleid door Eric Bohner. Het bedrijf telt momenteel 30 werknemers en heeft hoofdzakelijk banken, waaronder ING, Record Bank en Keytrade Bank onder zijn klanten.