Miljoeneninvestering moet Connective in het buitenland lanceren

© .

De start-up Connective nv haalt enkele miljoenen op bij Michel Akkermans en Erik Dralans. Dat moet uitbreiding van de specialist in Digital Transaction management in het buitenland versnellen.

Connective nv haalt in totaal 4,5 miljoen euro op, hoofdzakelijk bij Pamica NV (van Michel Akkermans, die ook voorzitter is van het bedrijf) en ED Investments (Erik Dralans). Met dat bedrag wil het bedrijf internationaal uitbreiden, onder meer naar Frankrijk, Nederland en Scandinavië.

“Digital Transaction Management vertegenwoordigt een laatste transformatiestap welke vele bedrijven nog niet gemaakt hebben”, zegt Michel Akkermans. “Ze hebben hun papieren klantenbestand ingeruild voor cloudgebaseerd klantenrelatiebeheer, hun archiefkast voor een digitaal archief en hun klemborden door mobiele apps. Maar papier is nog steeds in voege voor klantenregistratie, contractondertekening, conformiteitsformulieren, bewijsstukken en vele andere transacties. De overstap naar de creatie van een nieuwe digitale workflow is dan ook voor alle bedrijven van levensbelang.”

Connective NV bestaat sinds 2014 en wordt geleid door Eric Bohner. Het bedrijf telt momenteel 30 werknemers en heeft hoofdzakelijk banken, waaronder ING, Record Bank en Keytrade Bank onder zijn klanten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content