De spellen waar het om draait zijn Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, het kaartspel Card Blast en de evenwichtsgame Teeter Up. Ze staan los van de Netflix-app waarmee je naar series kijkt en kunnen afzonderlijk uit de App Store worden gedownload - vergelijkbaar met de methode voor de Google Play Store.

Na de installatie moet de gebruiker zich eenmalig aanmelden met zijn Netflix-account. Aan de games zijn verder geen meerkosten verbonden en ze bevatten ook geen reclame. Het streamingplatform wil van gaming een belangrijke pijler van zijn diensten maken, terwijl de concurrentie binnen zijn kernactiviteiten almaar groter wordt.

De spellen waar het om draait zijn Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, het kaartspel Card Blast en de evenwichtsgame Teeter Up. Ze staan los van de Netflix-app waarmee je naar series kijkt en kunnen afzonderlijk uit de App Store worden gedownload - vergelijkbaar met de methode voor de Google Play Store.Na de installatie moet de gebruiker zich eenmalig aanmelden met zijn Netflix-account. Aan de games zijn verder geen meerkosten verbonden en ze bevatten ook geen reclame. Het streamingplatform wil van gaming een belangrijke pijler van zijn diensten maken, terwijl de concurrentie binnen zijn kernactiviteiten almaar groter wordt.