De schoen heeft een sensor in de hiel en op het moment dat hij voelt dat je voet erin zit, trekt hij zichzelf strak. Met knopjes aan de zijkant kan je dan zelf nog bepalen hoe strak je de schoen om je voet wilt. Eind dit jaar moet hij op de markt komen.

Vorig jaar - op de dag dat Marty McFly in de toekomst aankwam - kondigde Nike al de zelfstrikkende film uit 'Back to the Future' aan. Die wordt alleen verkocht op veilingen.

De HyperAdapt is voor algemene verkoop en zal dus voor iedereen verkrijgbaar zijn, in eerste instantie tijdens de feestdagen en in drie kleuren. Wat de prijs zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

(WK)

De schoen heeft een sensor in de hiel en op het moment dat hij voelt dat je voet erin zit, trekt hij zichzelf strak. Met knopjes aan de zijkant kan je dan zelf nog bepalen hoe strak je de schoen om je voet wilt. Eind dit jaar moet hij op de markt komen.Vorig jaar - op de dag dat Marty McFly in de toekomst aankwam - kondigde Nike al de zelfstrikkende film uit 'Back to the Future' aan. Die wordt alleen verkocht op veilingen.De HyperAdapt is voor algemene verkoop en zal dus voor iedereen verkrijgbaar zijn, in eerste instantie tijdens de feestdagen en in drie kleuren. Wat de prijs zal zijn is nog niet bekendgemaakt.(WK)