Die details houdt het nog stil tot 12 januari, zo heeft Nintendo bekendgemaakt, in een bizarre 'aankondiging van de aankondiging'. Geïnteresseerden zullen het evenement live via webstreaming kunnen volgen.

Nintendo stelde zijn nieuwste console vorige week voor met een video van drie minuten. Het gaat om een hybride systeem, dat zowel thuis voor de televisie kan gebruikt worden, als draagbaar op, pakweg, de bus . Met de lange aankondigingsperiode, en de mogelijkheid voor extra lekken, lijkt Nintendo te mikken op een stevige hype voor zijn gamesysteem, dat na de tegenvallende verkoop van de Nintendo Wii U wel wat goed te maken heeft.

Die details houdt het nog stil tot 12 januari, zo heeft Nintendo bekendgemaakt, in een bizarre 'aankondiging van de aankondiging'. Geïnteresseerden zullen het evenement live via webstreaming kunnen volgen. Nintendo stelde zijn nieuwste console vorige week voor met een video van drie minuten. Het gaat om een hybride systeem, dat zowel thuis voor de televisie kan gebruikt worden, als draagbaar op, pakweg, de bus . Met de lange aankondigingsperiode, en de mogelijkheid voor extra lekken, lijkt Nintendo te mikken op een stevige hype voor zijn gamesysteem, dat na de tegenvallende verkoop van de Nintendo Wii U wel wat goed te maken heeft.