De overname wordt bekendgemaakt via een videointerview van Microsoft. Daarin wordt duidelijk dat Sunrise momenteel gewoon beschikbaar blijft voor het grote publiek. Hoeveel Microsoft betaalt voor de toepassing is officiëel niet geweten. Al vermeldde Techcrunch vorige week wel dat het om honderd miljoen dollar zou gaan.

Sunrise is een agendatoepassing die verschillende agenda's (of calender apps) samenvoegt. Zo heb je bijvoorbeeld informatie uit Google, iCloud, Microsoft Exchange, LinkedIn of andere apps in één toepassing. Bovendien geeft de app contextuele info, zoals waarschuwingen als het regent op weg naar je bestemming.

De app is het werk van de Belg Jeremy Le Van en de Fransman Pierre Valade. Beiden werkten op de designafdeling van Foursquare en besloten nadien om zelf zelf iets op de markt te brengen. Het duo haalde in totaal al 8,2 miljoen dollar op.

De overname wordt bekendgemaakt via een videointerview van Microsoft. Daarin wordt duidelijk dat Sunrise momenteel gewoon beschikbaar blijft voor het grote publiek. Hoeveel Microsoft betaalt voor de toepassing is officiëel niet geweten. Al vermeldde Techcrunch vorige week wel dat het om honderd miljoen dollar zou gaan.Sunrise is een agendatoepassing die verschillende agenda's (of calender apps) samenvoegt. Zo heb je bijvoorbeeld informatie uit Google, iCloud, Microsoft Exchange, LinkedIn of andere apps in één toepassing. Bovendien geeft de app contextuele info, zoals waarschuwingen als het regent op weg naar je bestemming.De app is het werk van de Belg Jeremy Le Van en de Fransman Pierre Valade. Beiden werkten op de designafdeling van Foursquare en besloten nadien om zelf zelf iets op de markt te brengen. Het duo haalde in totaal al 8,2 miljoen dollar op.