Hoewel Right Brain Interface, het bedrijf achter Bhaalu, het vonnis van de Antwerpse rechter aanvecht, wordt de cloudvideorecorder tijdelijk stopgezet. Dat schrijft De Standaard.

Van terugbetaling aan gebruikers (die 365 euro betaalden voor een Bhaalubox of 125 euro voor een stick) is voorlopig geen sprake. Ook al had Bhaalu bij de lancering beloofd alle kosten terug te vorderen mocht de dienst illegaal bevonden worden.

De stopzetting van Bhaalu is dan ook maar tijdelijk, aldus Right Brain Interface. 'Bhaalu gaat in een winterslaap', klinkt het.

Er wordt de komende tijd getracht om toch nog tot een akkoord te komen met de omroepen en distributeurs, en er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuw Bhaalutoestel dat de wettelijke bezwaren omzeilt, zo schrijft De Standaard nog.

Hoewel Right Brain Interface, het bedrijf achter Bhaalu, het vonnis van de Antwerpse rechter aanvecht, wordt de cloudvideorecorder tijdelijk stopgezet. Dat schrijft De Standaard.Van terugbetaling aan gebruikers (die 365 euro betaalden voor een Bhaalubox of 125 euro voor een stick) is voorlopig geen sprake. Ook al had Bhaalu bij de lancering beloofd alle kosten terug te vorderen mocht de dienst illegaal bevonden worden. De stopzetting van Bhaalu is dan ook maar tijdelijk, aldus Right Brain Interface. 'Bhaalu gaat in een winterslaap', klinkt het. Er wordt de komende tijd getracht om toch nog tot een akkoord te komen met de omroepen en distributeurs, en er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuw Bhaalutoestel dat de wettelijke bezwaren omzeilt, zo schrijft De Standaard nog.