Er is de laatste tijd veel nieuws over smartphones met vouwbare displays, maar een oprolbaar scherm zou smartphones nog veel meer mogelijkheden geven. Zo'n toestel zou volgens LetsGoDitigital aan zowel de linker- als rechterzijde kunnen worden uitgetrokken tot tabletformaat.

Bij het indienen van het trademark is een summiere omschrijving toegevoegd. Daaruit viel niet veel op te maken, behalve dan dat de smartphone waarschijnlijk ondersteuning biedt voor een stylus. Er wordt verwacht dat LG de eerste oprolbare smartphone rond maart 2021 zal presenteren. Ook bij concurrent Samsung zou een dergelijk toestel in de pijplijn zitten.

Er is de laatste tijd veel nieuws over smartphones met vouwbare displays, maar een oprolbaar scherm zou smartphones nog veel meer mogelijkheden geven. Zo'n toestel zou volgens LetsGoDitigital aan zowel de linker- als rechterzijde kunnen worden uitgetrokken tot tabletformaat.Bij het indienen van het trademark is een summiere omschrijving toegevoegd. Daaruit viel niet veel op te maken, behalve dan dat de smartphone waarschijnlijk ondersteuning biedt voor een stylus. Er wordt verwacht dat LG de eerste oprolbare smartphone rond maart 2021 zal presenteren. Ook bij concurrent Samsung zou een dergelijk toestel in de pijplijn zitten.