Dit meldt The Information op basis van een anonieme bron. De reorganisatie raakt naar verluidt zowel Europese als Amerikaanse werknemers van Oracle, onder meer in divisies als marketing, klantenservice en e-commerce. Ook op managementniveau vinden volgens de bron veranderingen plaats. Zo zouden zowel Chief Marketing Officer Ariel Kelman als senior vicepresident en CMO van Oracle Cloud EPR/HCM vertrekken.

Forse investeringen

De reorganisatie zou komen op een moment dat Oracle fors investeert in dienstverlening richting een van zijn nieuwste cloudklanten: TikTok van het Chinese ByteDance. Het gaat om een belangrijk contract voor Oracle, waardoor de timing bij sommige managers tot ergernis zou leiden.

Ook volgt het gerucht op de recente overname van de ontwikkelaar van gezondheidstechnologie Cerner, waarvoor Oracle omgerekend 25 miljard euro neertelde. 28.000 werknemers van Cerner traden na de acquisitie in dienst van Oracle. Het softwarebedrijf zelf wil niet reageren op de geruchten.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Dit meldt The Information op basis van een anonieme bron. De reorganisatie raakt naar verluidt zowel Europese als Amerikaanse werknemers van Oracle, onder meer in divisies als marketing, klantenservice en e-commerce. Ook op managementniveau vinden volgens de bron veranderingen plaats. Zo zouden zowel Chief Marketing Officer Ariel Kelman als senior vicepresident en CMO van Oracle Cloud EPR/HCM vertrekken.De reorganisatie zou komen op een moment dat Oracle fors investeert in dienstverlening richting een van zijn nieuwste cloudklanten: TikTok van het Chinese ByteDance. Het gaat om een belangrijk contract voor Oracle, waardoor de timing bij sommige managers tot ergernis zou leiden.Ook volgt het gerucht op de recente overname van de ontwikkelaar van gezondheidstechnologie Cerner, waarvoor Oracle omgerekend 25 miljard euro neertelde. 28.000 werknemers van Cerner traden na de acquisitie in dienst van Oracle. Het softwarebedrijf zelf wil niet reageren op de geruchten.In samenwerking met Dutch IT-channel.