De Belgian Sports Technology Club (BSTC) verenigt zo'n zestigtal Belgische bedrijven die actief zijn in de sportsector. De nieuwe voorzitter vervangt Johan Vanneste.

De prioriteiten voor de organisatie blijven de wereldbeker voetbal in Brazilië (2014) en de Olympische Spelen van Rio in 2016. Daarnaast ontmoet de groep in april al het organisatiecomité van de wereldbeker in Quatar in 2022.

BSTC bestaat sinds 2005 en werd opgericht door technologiefederatie Agoria en het BOIC. Het benadrukt dat een sterke aanwezigheid van Belgische bedrijven op internationale topevenementen zoals de Spelen of de wereldbeker zowel tijdens als achteraf mogelijkheden biedt.

Hoewel de naam doet vermoeden dat het exclusief om technologiebedrijven gaat, ligt de focus van de leden naast technologie ook op media, hospitality, contruction, access control en sportmateriaal.

De Belgian Sports Technology Club (BSTC) verenigt zo'n zestigtal Belgische bedrijven die actief zijn in de sportsector. De nieuwe voorzitter vervangt Johan Vanneste.De prioriteiten voor de organisatie blijven de wereldbeker voetbal in Brazilië (2014) en de Olympische Spelen van Rio in 2016. Daarnaast ontmoet de groep in april al het organisatiecomité van de wereldbeker in Quatar in 2022.BSTC bestaat sinds 2005 en werd opgericht door technologiefederatie Agoria en het BOIC. Het benadrukt dat een sterke aanwezigheid van Belgische bedrijven op internationale topevenementen zoals de Spelen of de wereldbeker zowel tijdens als achteraf mogelijkheden biedt.Hoewel de naam doet vermoeden dat het exclusief om technologiebedrijven gaat, ligt de focus van de leden naast technologie ook op media, hospitality, contruction, access control en sportmateriaal.