De huidige mobiele abonnementen met 1 GB en 5 GB worden opgetrokken naar respectievelijk 2 GB en 10 GB. De prijzen van die formules blijven ongewijzigd, te weten 4 euro en 7 euro per maand (voor de data), telkens te combineren met 400 belminuten en sms'en of onbeperkt bellen en sms'en (waarvoor je respectievelijk 4 euro en 8 euro betaalt).

Het abonnement van 10 GB ging naar 15 GB (en kost, exclusief bellen en sms'en, nog steeds 15 euro). De provider verhoogt de bundels naar eigen zeggen 'om bij te blijven met het verbruik van onze klanten en rekening houdend met de aanbiedingen van de concurrentie'.

De huidige mobiele abonnementen met 1 GB en 5 GB worden opgetrokken naar respectievelijk 2 GB en 10 GB. De prijzen van die formules blijven ongewijzigd, te weten 4 euro en 7 euro per maand (voor de data), telkens te combineren met 400 belminuten en sms'en of onbeperkt bellen en sms'en (waarvoor je respectievelijk 4 euro en 8 euro betaalt).Het abonnement van 10 GB ging naar 15 GB (en kost, exclusief bellen en sms'en, nog steeds 15 euro). De provider verhoogt de bundels naar eigen zeggen 'om bij te blijven met het verbruik van onze klanten en rekening houdend met de aanbiedingen van de concurrentie'.