Telenet vindt de samenwerking tussen zijn twee concurrenten te verregaand en daardoor marktverstorend. Het bedrijf diende een klacht in en eiste voorlopige maatregelen tijdens het onderzoek. Die kwamen er tot en met 16 maart. Zo mochten Proximus en Orange tot dan geen werknemers overhevelen naar de joint venture.

Die deadline is nu verstreken zonder dat er nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, zegt Proximus. Het duo kan de samenwerking met andere woorden weer voluit implementeren, wat ook zal gebeuren vanaf begin april. Dat betekent echter niet dat de klacht van Telenet van tafel is geveegd. De procedure ten gronde loopt nog.

Telenet vindt de samenwerking tussen zijn twee concurrenten te verregaand en daardoor marktverstorend. Het bedrijf diende een klacht in en eiste voorlopige maatregelen tijdens het onderzoek. Die kwamen er tot en met 16 maart. Zo mochten Proximus en Orange tot dan geen werknemers overhevelen naar de joint venture.Die deadline is nu verstreken zonder dat er nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, zegt Proximus. Het duo kan de samenwerking met andere woorden weer voluit implementeren, wat ook zal gebeuren vanaf begin april. Dat betekent echter niet dat de klacht van Telenet van tafel is geveegd. De procedure ten gronde loopt nog.