De verantwoordelijkheid zat tot eind vorig jaar in het takenpakket van Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer, die zich nu meer op de kmo- en enterprise-markt wil focussen.

Belgacom rekent organisaties tot tien werknemers als de markt van small office/home office. Het zou om zo'n zestig- tot zeventigduizend klanten gaan waarvan Belgacom ongeveer de helft bedient.

Vandervoort begon op 1 april 2014 bij Proximus als vice-president van de consumer business unit. Hij was tot die tijd general manager strategy, marketing & operations bij Microsoft in Centraal- en Zuid-Amerika en de Caraïben. Daarvoor was hij general Manager van Microsoft Belux.

De verantwoordelijkheid zat tot eind vorig jaar in het takenpakket van Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer, die zich nu meer op de kmo- en enterprise-markt wil focussen.Belgacom rekent organisaties tot tien werknemers als de markt van small office/home office. Het zou om zo'n zestig- tot zeventigduizend klanten gaan waarvan Belgacom ongeveer de helft bedient.Vandervoort begon op 1 april 2014 bij Proximus als vice-president van de consumer business unit. Hij was tot die tijd general manager strategy, marketing & operations bij Microsoft in Centraal- en Zuid-Amerika en de Caraïben. Daarvoor was hij general Manager van Microsoft Belux.