Die algemene vergadering moet onmiddellijk de raad van bestuur en het management van Nethys vervangen. Dat zou dan het einde betekenen van Stéphane Moreau aan het hoofd van Nethys, de operationele poot van de intercommunale Enodia. Ook Ecolo dringt aan op de vervanging van de bestuurders en het management van Nethys. "We kunnen toch niet verwachten dat de praktijken kunnen veranderen als dezelfde personen de touwtjes in handen blijven houden", vindt Waals fractieleider Stéphane Hazée.

De Franstalige groenen, die deel uitmaken van de Waalse meerderheid, staan achter de beslissing van de Waalse regering om de verkoop van de drie filialen van Nethys - Voo, Wim en Elicio - te vernietigen. Volgens Ecolo kan het federaal parket in alle onafhankelijkheid zijn onderzoek voeren.

Die algemene vergadering moet onmiddellijk de raad van bestuur en het management van Nethys vervangen. Dat zou dan het einde betekenen van Stéphane Moreau aan het hoofd van Nethys, de operationele poot van de intercommunale Enodia. Ook Ecolo dringt aan op de vervanging van de bestuurders en het management van Nethys. "We kunnen toch niet verwachten dat de praktijken kunnen veranderen als dezelfde personen de touwtjes in handen blijven houden", vindt Waals fractieleider Stéphane Hazée.De Franstalige groenen, die deel uitmaken van de Waalse meerderheid, staan achter de beslissing van de Waalse regering om de verkoop van de drie filialen van Nethys - Voo, Wim en Elicio - te vernietigen. Volgens Ecolo kan het federaal parket in alle onafhankelijkheid zijn onderzoek voeren.