De Goedt (rechts op de foto) is ingenieur elektronica van opleiding en haalde een diploma Effective Management aan de VLerick management School. Eerder was hij al Beneluxdirecteur bij Colt Technology Services, Managing Director bij Sopra en Sales Director bij Atos Origin Belux.

In zijn nieuwe functie volgt De Goedt Jean-Claude Vandenbosch op die eind januari vertrok. Hij werd ad interim vervangen door de Duitser Christian Schmehl.

Sinds december 2012 werkt De Goedt voor Getronics waar hij nu de functie van ceo voor België en Luxemburg opneemt. Hij zal daarbij rapporteren aan overkoepelend ceo Andreas Ziegenhain.

Het is intussen een jaar geleden dat het Duitse Aurelius Getronics overname. In de marge van de aankondiging laat Aurelius-ceo Dirk Markus (links op foto) weten dat hij de Getronics Group als een cruciaal onderdeel ziet voor de langetermijn-groeistrategie. Het is de bedoeling dat het bedrijf zijn portfolio ontwikkelt en operationeel uitblinkt.

De Goedt (rechts op de foto) is ingenieur elektronica van opleiding en haalde een diploma Effective Management aan de VLerick management School. Eerder was hij al Beneluxdirecteur bij Colt Technology Services, Managing Director bij Sopra en Sales Director bij Atos Origin Belux.In zijn nieuwe functie volgt De Goedt Jean-Claude Vandenbosch op die eind januari vertrok. Hij werd ad interim vervangen door de Duitser Christian Schmehl.Sinds december 2012 werkt De Goedt voor Getronics waar hij nu de functie van ceo voor België en Luxemburg opneemt. Hij zal daarbij rapporteren aan overkoepelend ceo Andreas Ziegenhain.Het is intussen een jaar geleden dat het Duitse Aurelius Getronics overname. In de marge van de aankondiging laat Aurelius-ceo Dirk Markus (links op foto) weten dat hij de Getronics Group als een cruciaal onderdeel ziet voor de langetermijn-groeistrategie. Het is de bedoeling dat het bedrijf zijn portfolio ontwikkelt en operationeel uitblinkt.