Ronny De Goedt gaat Getronics Belux leiden

Dirk Markus (ceo Aurelius) en Ronny De Goedt (ceo Getronics Belux).

Getronics heeft een nieuwe topman voor zijn Belgische en Luxemburgse afdeling. De huidige Chief Sales Officer is nog maar enkele maanden in dienst bij het bedrijf.

De Goedt (rechts op de foto) is ingenieur elektronica van opleiding en haalde een diploma Effective Management aan de VLerick management School. Eerder was hij al Beneluxdirecteur bij Colt Technology Services, Managing Director bij Sopra en Sales Director bij Atos Origin Belux.

In zijn nieuwe functie volgt De Goedt Jean-Claude Vandenbosch op die eind januari vertrok. Hij werd ad interim vervangen door de Duitser Christian Schmehl.

Sinds december 2012 werkt De Goedt voor Getronics waar hij nu de functie van ceo voor België en Luxemburg opneemt. Hij zal daarbij rapporteren aan overkoepelend ceo Andreas Ziegenhain.

Het is intussen een jaar geleden dat het Duitse Aurelius Getronics overname. In de marge van de aankondiging laat Aurelius-ceo Dirk Markus (links op foto) weten dat hij de Getronics Group als een cruciaal onderdeel ziet voor de langetermijn-groeistrategie. Het is de bedoeling dat het bedrijf zijn portfolio ontwikkelt en operationeel uitblinkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content