De Galaxy Note 7 zal nog niet in de winkelrekken liggen, daar is nog geen datum voor bekend. Wel zal iedereen die een toestel als preorder bestelde zijn exemplaar krijgen vanaf 10 oktober. Leuk om te weten is dat Samsung die kopers gratis een 128 GB geheugenkaarje geeft.

De Note 7 werd in augustus voorgesteld maar de verkoop werd op het laatste moment uitgesteld omdat er ontploffingsgevaar was voor de batterij. Wereldwijd werden alle toestellen daarom teruggeroepen. In ons land was het toestel nog niet op de markt.

Samsung levert de nieuwe toestellen met een update die een groen batterij-icoontje toont in de statusbalk. Ook de verpakking krijgt een zwart icoon om aan te geven dat het om een nieuwe reeks gaat.

De Galaxy Note 7 zal nog niet in de winkelrekken liggen, daar is nog geen datum voor bekend. Wel zal iedereen die een toestel als preorder bestelde zijn exemplaar krijgen vanaf 10 oktober. Leuk om te weten is dat Samsung die kopers gratis een 128 GB geheugenkaarje geeft.De Note 7 werd in augustus voorgesteld maar de verkoop werd op het laatste moment uitgesteld omdat er ontploffingsgevaar was voor de batterij. Wereldwijd werden alle toestellen daarom teruggeroepen. In ons land was het toestel nog niet op de markt.Samsung levert de nieuwe toestellen met een update die een groen batterij-icoontje toont in de statusbalk. Ook de verpakking krijgt een zwart icoon om aan te geven dat het om een nieuwe reeks gaat.