Polfliet is een van de medeoprichters van CoScale en was tot nu toe CTO van het bedrijf. Hij zal de leiding van het bedrijf vanaf 1 januari overnemen. Op dat moment wordt Witdouck managing director bij Eurofiber België.

"De insteek was al bij het begin dat het team van oprichters zou worden klaargestoomd om zelf het management over te nemen en we zijn vandaag in die fase dat het kan", zegt Witdouck aan onze redactie. "Ik blijf het bedrijf wel verder ondersteunen als voorzitter van de raad van Bestuur."

CoScale is een spin-off van de Universiteit Gent en brengt onder meer de prestaties van webpagina's in kaart. Het bedrijf kon afgelopen zomer nog twee miljoen euro ophalen.

Polfliet is een van de medeoprichters van CoScale en was tot nu toe CTO van het bedrijf. Hij zal de leiding van het bedrijf vanaf 1 januari overnemen. Op dat moment wordt Witdouck managing director bij Eurofiber België."De insteek was al bij het begin dat het team van oprichters zou worden klaargestoomd om zelf het management over te nemen en we zijn vandaag in die fase dat het kan", zegt Witdouck aan onze redactie. "Ik blijf het bedrijf wel verder ondersteunen als voorzitter van de raad van Bestuur."CoScale is een spin-off van de Universiteit Gent en brengt onder meer de prestaties van webpagina's in kaart. Het bedrijf kon afgelopen zomer nog twee miljoen euro ophalen.