In het filmpje wordt de robot flink aangepakt, zodat hij kan leren van onverwachte situaties. Maar veel mensen vonden dat zielig voor de Atlas-robot, die veel gelijkenissen met de mens kent. Daarom besloten de makers van het YouTubekanaal Auralnauts een parodie op het filmpje op te nemen, waardoor het nog lastiger wordt om naar de Atlas-robot te kijken.

Ook YouTuber Greg Killian vindt dat robots een beter leven verdienen, daarom maakte hij een video in de stijl van de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), schrijft Bright.

(WK)

In het filmpje wordt de robot flink aangepakt, zodat hij kan leren van onverwachte situaties. Maar veel mensen vonden dat zielig voor de Atlas-robot, die veel gelijkenissen met de mens kent. Daarom besloten de makers van het YouTubekanaal Auralnauts een parodie op het filmpje op te nemen, waardoor het nog lastiger wordt om naar de Atlas-robot te kijken.Ook YouTuber Greg Killian vindt dat robots een beter leven verdienen, daarom maakte hij een video in de stijl van de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), schrijft Bright.(WK)