Het Sympac-portfolio wordt volledig geïntegreerd in het bestaande KPN- en Getronics-aanbod voor de zakelijke mobiele markt.

Sympac gaat verder onder de naam KPN. Dat is het gevolg van een doorlichting die het Nederlandse telecombedrijf hield over de Belgische activiteiten en [waarover we in november vorig jaar al berichtten]. KPN is in België immers niet alleen met Sympac aanwezig, maar ook (en vooral) met Base, Getronics, SNT, Newtel Essence en Tele2/KPN Belgium. Sinds juni is ook de mobiele telecomoperator Base omgedoopt tot KPN Group Belgium: weliswaar zonder aan de merknaam te raken.

Door Sympac nu te integreren in het KPN-aanbod voor bedrijven met een internationale insteek, maar ook voor lokaal verankerde grote bedrijven hoopt de groep de efficiëntie te kunnen verbeteren. Het Sympac-aanbod is nu dus beschikbaar voor alle bedrijven met meer dan 500 mobiele aansluitingen. Daardoor moeten bestaande klanten van KPN en Getronics toegang krijgen tot dit dienstenaanbod.

Het Sympac-portfolio wordt volledig geïntegreerd in het bestaande KPN- en Getronics-aanbod voor de zakelijke mobiele markt. Sympac gaat verder onder de naam KPN. Dat is het gevolg van een doorlichting die het Nederlandse telecombedrijf hield over de Belgische activiteiten en [waarover we in november vorig jaar al berichtten]. KPN is in België immers niet alleen met Sympac aanwezig, maar ook (en vooral) met Base, Getronics, SNT, Newtel Essence en Tele2/KPN Belgium. Sinds juni is ook de mobiele telecomoperator Base omgedoopt tot KPN Group Belgium: weliswaar zonder aan de merknaam te raken. Door Sympac nu te integreren in het KPN-aanbod voor bedrijven met een internationale insteek, maar ook voor lokaal verankerde grote bedrijven hoopt de groep de efficiëntie te kunnen verbeteren. Het Sympac-aanbod is nu dus beschikbaar voor alle bedrijven met meer dan 500 mobiele aansluitingen. Daardoor moeten bestaande klanten van KPN en Getronics toegang krijgen tot dit dienstenaanbod.