Sympac verder onder KPN-vlag

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Het Sympac-portfolio wordt volledig geïntegreerd in het bestaande KPN- en Getronics-aanbod voor de zakelijke mobiele markt.

Het Sympac-portfolio wordt volledig geïntegreerd in het bestaande KPN- en Getronics-aanbod voor de zakelijke mobiele markt.

Sympac gaat verder onder de naam KPN. Dat is het gevolg van een doorlichting die het Nederlandse telecombedrijf hield over de Belgische activiteiten en [waarover we in november vorig jaar al berichtten]. KPN is in België immers niet alleen met Sympac aanwezig, maar ook (en vooral) met Base, Getronics, SNT, Newtel Essence en Tele2/KPN Belgium. Sinds juni is ook de mobiele telecomoperator Base omgedoopt tot KPN Group Belgium: weliswaar zonder aan de merknaam te raken.

Door Sympac nu te integreren in het KPN-aanbod voor bedrijven met een internationale insteek, maar ook voor lokaal verankerde grote bedrijven hoopt de groep de efficiëntie te kunnen verbeteren. Het Sympac-aanbod is nu dus beschikbaar voor alle bedrijven met meer dan 500 mobiele aansluitingen. Daardoor moeten bestaande klanten van KPN en Getronics toegang krijgen tot dit dienstenaanbod.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content