De organisatie heeft nu van het vierdaagse evenement een driedaagse happening gemaakt.

Techconcern Amazon en autoproducent BMW zijn de laatste in de reeks van afzeggers als het gaat om fysiek aanwezigheid in Las Vegas. Eerder kondigden onder meer Facebook-moeder Meta, T-Mobile en Twitter al aan niet te komen. Ook het Nederlandse techconcern Philips is niet op de CES present.

Volgens de organisatie is het inkorten van de duur van het evenement een veiligheidsmaatregel die naast de al geldende gezondheidsprotocollen is genomen. Het evenement wordt dit jaar zowel online als fysiek gehouden. De vorige editie was vanwege corona louter online. Voor de komende editie hebben ruim 2.200 exposanten zich aangemeld.

De organisatie heeft nu van het vierdaagse evenement een driedaagse happening gemaakt.Techconcern Amazon en autoproducent BMW zijn de laatste in de reeks van afzeggers als het gaat om fysiek aanwezigheid in Las Vegas. Eerder kondigden onder meer Facebook-moeder Meta, T-Mobile en Twitter al aan niet te komen. Ook het Nederlandse techconcern Philips is niet op de CES present.Volgens de organisatie is het inkorten van de duur van het evenement een veiligheidsmaatregel die naast de al geldende gezondheidsprotocollen is genomen. Het evenement wordt dit jaar zowel online als fysiek gehouden. De vorige editie was vanwege corona louter online. Voor de komende editie hebben ruim 2.200 exposanten zich aangemeld.