Denholm werd aangetrokken als voorzitter nadat Musk die functie moest opgeven als gevolg van een schikking met beurstoezichthouder SEC. De waakhond pakte Musk aan nadat die op Twitter had gezegd Tesla van de beurs te willen halen en daar ook de fondsen al voor te hebben, terwijl dat niet zo was. Musk moest ook een boete betalen en mocht niet meer beursgevoelige informatie twitteren.

Dat laatste heeft Musk volgens de SEC weer gedaan toen hij een productieaantal voor Tesla twitterde. Musk ontkent en vindt dat de SEC de zaak overdrijft. De twee staan donderdag 4 april voor de rechter in New York.

Denholm werd aangetrokken als voorzitter nadat Musk die functie moest opgeven als gevolg van een schikking met beurstoezichthouder SEC. De waakhond pakte Musk aan nadat die op Twitter had gezegd Tesla van de beurs te willen halen en daar ook de fondsen al voor te hebben, terwijl dat niet zo was. Musk moest ook een boete betalen en mocht niet meer beursgevoelige informatie twitteren. Dat laatste heeft Musk volgens de SEC weer gedaan toen hij een productieaantal voor Tesla twitterde. Musk ontkent en vindt dat de SEC de zaak overdrijft. De twee staan donderdag 4 april voor de rechter in New York.