Monotype Imaging bezit de rechten op enkele van de bekendste lettertypen. Behalve Times New Roman levert het Verdana, Arial en Tahoma. Times New Roman, zo schrijft de Russische krant Kommersant maandag, is veel gebruikt in Rusland. Het bekende besturingsprogramma Astra Linux past het toe. Dit besturingssysteem wordt gebruikt door enkele ministeries en overheidsorganisaties, zoals Defensie, Onderwijs, veiligheidsdiensten en de douane.

Sancties

De sancties werden ingesteld in 2014 naar aanleiding van de annexatie door Rusland van het tot dan Oekraïense schiereiland de Krim.

Times New Roman werd in de jaren dertig van de vorige eeuw ontworpen voor het Britse dagblad The Times. De ontwerper was Stanley Morison van Monotype.

(ANP/WK)

Monotype Imaging bezit de rechten op enkele van de bekendste lettertypen. Behalve Times New Roman levert het Verdana, Arial en Tahoma. Times New Roman, zo schrijft de Russische krant Kommersant maandag, is veel gebruikt in Rusland. Het bekende besturingsprogramma Astra Linux past het toe. Dit besturingssysteem wordt gebruikt door enkele ministeries en overheidsorganisaties, zoals Defensie, Onderwijs, veiligheidsdiensten en de douane.SanctiesDe sancties werden ingesteld in 2014 naar aanleiding van de annexatie door Rusland van het tot dan Oekraïense schiereiland de Krim.Times New Roman werd in de jaren dertig van de vorige eeuw ontworpen voor het Britse dagblad The Times. De ontwerper was Stanley Morison van Monotype.(ANP/WK)