Het probleem situeerde zich dus bij de leverancier die de signalen van de tien zenders, vooral themazenders, doorstuurt. De problemen begonnen rond vier uur 's middags. Rond half negen was AB3 weer beschikbaar en rond half 12 konden ook de andere zenders opnieuw zonder problemen bekeken worden.

Proximus benadrukt dat de storing niets te maken had met de problemen die er maandag waren. Toen kampte Proximus met een algemene panne in een van de datacenters van de groep, waardoor heel wat klanten in België zonder televisie zaten. Dinsdagochtend waren er nieuwe storingen, met name voor de internet- en sms-diensten.

Het probleem situeerde zich dus bij de leverancier die de signalen van de tien zenders, vooral themazenders, doorstuurt. De problemen begonnen rond vier uur 's middags. Rond half negen was AB3 weer beschikbaar en rond half 12 konden ook de andere zenders opnieuw zonder problemen bekeken worden. Proximus benadrukt dat de storing niets te maken had met de problemen die er maandag waren. Toen kampte Proximus met een algemene panne in een van de datacenters van de groep, waardoor heel wat klanten in België zonder televisie zaten. Dinsdagochtend waren er nieuwe storingen, met name voor de internet- en sms-diensten.