De update, die door Musk een 'Easter egg' wordt genoemd, werd begin deze maand al aangekondigd, maar details over de nieuwe software werden niet gegeven. Door de verbeterde prestaties kun je een kwart mijl (zo'n 400 meter) in 10,6 seconden afleggen. Erg lang houd je dat niet vol overigens, want je accuduur wordt er van al dat racegeweld niet beter op.

Troeft Ferrari en Bugatti af

En hoewel de Tesla S P100D met een nieuwprijs van meer dan 100.000 euro niet goedkoop is, is het aftroeven van supercars bijzonder. Voor een Ferrari LaFerrari ben je namelijk meer dan een miljoen euro kwijt en de Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse ledigt je bankrekening met meer dan 2 miljoen euro.

Een precieze datum maakte Musk op Twitter nog niet bekend, maar heeft het over volgende maand.

(ANP/WK)

De update, die door Musk een 'Easter egg' wordt genoemd, werd begin deze maand al aangekondigd, maar details over de nieuwe software werden niet gegeven. Door de verbeterde prestaties kun je een kwart mijl (zo'n 400 meter) in 10,6 seconden afleggen. Erg lang houd je dat niet vol overigens, want je accuduur wordt er van al dat racegeweld niet beter op.Troeft Ferrari en Bugatti afEn hoewel de Tesla S P100D met een nieuwprijs van meer dan 100.000 euro niet goedkoop is, is het aftroeven van supercars bijzonder. Voor een Ferrari LaFerrari ben je namelijk meer dan een miljoen euro kwijt en de Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse ledigt je bankrekening met meer dan 2 miljoen euro.Een precieze datum maakte Musk op Twitter nog niet bekend, maar heeft het over volgende maand.(ANP/WK)